• Bericht reacties:0 Reacties

Beste “noodrem” petitie ondertekenaars en andere belanghebbende,

Als sympathisant van FloriNEE hebben wij u dit jaar een aantal keer op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze actiegroep.

De ledenraad van RFH heeft in de ledenvergadering van begin Juli de petitie FloriNEE afgesloten. Op onze laatste brief met 62 vragen hebben wij helaas nooit antwoord ontvangen. Wij betreuren dit omdat dit aangeeft dat de ledenraad nog steeds niet de handschoen oppakt om met onze achterban in beter contact te komen. Ondanks dat vinden de initiatiefnemers het nu niet zinvol om met deze actie door te gaan. Wij beraden ons voor volgend jaar op nieuwe activiteiten. Wij hopen u daarbij ook te mogen betrekken.

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik u te wijzen op de enquête van Flora Futura die recent weer online is gezet. Wij nodigen u van harte uit deze in te vullen zodat een totaalbeeld ontstaat van de gevoelens die leven met betrekking tot de vragen die Flora Futura stelt. Klik voor het invullen van die enquête op deze link:https://nl.surveymonkey.com/r/FloraFutura2021

Voor nu wensen wij u prettige feestdagen en een kleurrijk 2022.

Team FloriNEE

Geef een antwoord


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.