• Bericht reacties:2 Reacties

Beste mede ondertekenaars van petitie “De Noodrem”.

Allereerst willen wij iedereen een gelukkig, succesvol en vooral gezond 2022 wensen.

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat de petitie “ De Noodrem” door u en door velen anderen ondertekend is. De petitie heeft uiteindelijk veel teweeg gebracht. Aan Floriday worden heel veel aanpassingen gedaan. RFH is tot inzien gekomen dat Floriday ver onder de maat functioneerde en zeker niet klaar was. De verplichte certificering is voorlopig van de baan en de ledenraad is na de petitie veel meer zichtbaar geworden.

De ledenraad heeft gecommuniceerd dat de petitie voor hun afgesloten is, ondanks dat er nog steeds 62 vragen onbeantwoord open staan. Zeer merkwaardig dat onze eigen ledenraad, de vertegenwoordigers namens alle leden van onze coöperatie, geen antwoorden willen geven op deze vragen. 

Voor dit moment stoppen wij met de activiteiten en gaan we de petitie “ De Noodrem” afronden. Antwoorden op de vragen zullen uitblijven maar we zijn zeker niet ontevreden over hetgeen we met elkaar bereikt hebben. Het afsluiten van de petitie betekend echter niet dat we niet meer waakzaam zullen zijn. We blijven onverminderd alle stappen van Royal Flora Holland en die van onze ledenraad op nauwe voet volgen.

Dit is de laatste mailing die u ontvangt vanuit FloriNee,

Namens al uw collega’s bedankt voor de steun en wellicht tot een volgende petitie.

Team FloriNee

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een antwoord


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.